T: 0751.225.538
Bucharest City Ballet

 

Copiii vor invata elementele de bază ale mișcărilor de balet, le vor explora , vor invata sa se coordoneze prin jocuri creative și amuzante, povești și exerciții de imaginație.

 

 

INSCRIE-TE

Copiii vor descoperi elementele de baza din balet si vor dezvolta coordonarea, abilitățile spațiale si motorii , ritm, cooperare, dans creativ.Clasele oferă o atmosferă de distracție în cadrul disciplinei, astfel încât copiii pot obține un sentiment de implinire.

 

INSCRIE-TE

Copiii dezvolta vocabularul de balet prin explorarea exercitiilor la bara si la mijloc. Exerciții ce subliniaza și dezvolta echilibrul , postura și de conștientizare a spatiului. Importanța de muzicalitate și de auto-exprimare continuă să fie în centrul atenției pentru această grupă de vârstă.

INSCRIE-TE

 

Elevii încep instruirea formală în baletul clasic tradițional. Programa orelor progresează într-un ritm care permite copilului sa învățe exercițiile în mod corect și fizic complet. Repetiția și lucrul atent este accentuat.Cu disciplină și control elevii pot ajunge la performanta.

INSCRIE-TE

 

Dupa instruirea si introducerea in formele initiale alea baletului clasic prin exercitii la bara si la mijloc vom dezvolta combinatii de exercitii , cresterea ritmului muzical cat si deprinderea exercitiilor in poante.Incepem studierea variatiilor clasice si pregatirea pre-profesionala.

INSCRIE-TE

 

Bucharest City Ballet va introduce un nou gen de curs si anume Body Ballet, care momentan nu exista si nu este practicat in nici o scoala din Romania. Nu este nevoie de experienta anterioara in balet, dans sau sport.Baletul va elibereaza de stres, permițându-vă libertatea de a vă exprima prin miscare.Cursurile sunt structurate folosind tehnici de balet clasic combinate cu exercitii in forta de rezistenta si mobilitate. Tehnica dezvolta o schiță perfectă a corpului, postura, muschii tonifiati și alungirea fibrelor musculare.

INSCRIE-TE

 

Aceste cursuri sunt destinate tuturor celor ce doresc orice tip de curs personalizat, in baza cerințele lor.

INSCRIE-TE
TARIFE
 Baby Ballet 100 ron / 4 sedinte sau 180 ron / 8 sedinte (curs de 50 minute, maxim 10 cursanti / grupa)
 Body Ballet 150 ron / 4 sedinte sau 250 ron / 8 sedinte (curs de 60 minute, maxim 6 cursanti / grupa)
 Balet Standard 100 ron / 4 sedinte sau 180 ron / 8 sedinte (curs de 50 de minute, maxim 10 cursanti / grupa)
 Balet Individual 50 ron / sedinta (curs 60 minute, agenda flexibila)
 Balet Intensiv 12 sedinte / 250 ron (maxim 6 cursanti / grupa, 3 cursuri 60 minute / saptamana)
 Cursuri de weekend 130 ron / 4 sedinte (curs 50 minute, maxim 10 cursanti / grupa)
Trimite-ne un mesaj
Contact

0751.BALLET | 0751.225.538

 

contact@bucharestcityballet.com

 

www.bucharestcityballet.com

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.